Prodavnica Zdravo Zrno je osnovana sa ciljem da ljudima na našem tržištu pruži jednu zdraviju alternativu prehrambenih proizvoda po pristupačnim cenama.

Naša ideja je da na tržište ne plasiramo ništa što ne bi smo jeli i mi sami, stoga naši proizvodi ne sadrže aditive, hidrogenizovane masti, veštačke boje i pojačivače ukusa niti konzervanse. Čak i naši zasladjivači nisu rafinisani šećeri koji se mogu naći u mnogim proizvoda već se služimo samo prirodnim urminim sirupom koji pruža mnogo više od same slasti.

Sve smo to uspeli da upakujemo u staklenu ambalažu koja čuva našu okolinu. Naši proizvodi su namenjeni svima. I velikima i malima, onima koji paze na svoju ishranu i onima koji tek žele da se oprobaju u tome. Svi proizvodi su isključivo biljnog porekla i pogodni su za vegane i vegetarijance. Takodje zbog prirodnih šećera koje koristimo ne morate da brinete o narušavanju vašeg zdravlja kao što bi to bio slučaj sa rafinisanim belim šećerima. S toga bez griže savesti naše proizvode možete davati svojim bližnjima.

Svaki proizvod koji poručite je pažljivo zapakovan višeslojnim kartonom i vazdušnom folijom jer koristimo staklenu ambalažu i u cilju nam je da na vašu adresu što pre stignu čitave teglice pune zdravog ukusa pa iz tog razloga ne morate da se vi brinete o tome.

Ukoliko postoje bilo kakve nedoumice ili pitanja slobodno nas kontaktirajte putem naše e-mail adrese.
shop@zdravozrno.com

Vaše, Zdravo Zrno.

Nema na zalihama
249,00rsd699,00rsd

Zdrava zamena rafinisanom šećeru i medu. Dobijen samo od ploda urmi bez ikakvih dodataka koji se često mogu naći u komercijalnim zasladjivačima.

Nema na zalihama
279,00rsd699,00rsd

Slatki namaz bogatog ukusa sa dodatkom kakaa, zasladjen urminim sirupom. Za sve one koji ne žele da se odreknu ukusa čokolade.

Nema na zalihama
279,00rsd699,00rsd

Savršen kremasti namaz, ukusan i zdrav. Sa dodatkom rogača, zasladjen urminim sirupom. Zdrava alternativa komercijalnim slatkim namazima.

Akcija!
Nema na zalihama
500,00rsd 399,00rsd

Ukusan namaz bogat vlaknima, vitaminima i mineralima. Napravljen isključuivo od čistog lešnika.

Akcija!
Nema na zalihama
189,00rsd499,00rsd

Napravljen je od čistog kikirikija sa minimalnim dodatkom roze himalajske soli. Naš puter ne sadrži trans-masti, aditive ili rafinisane šećere.